Kokonaisketterät kumppanit

Kokonaisketterä toiminta vaatii hyviä kumppaneita. Tälle sivulle on koottu tietoa yrityksistä, jotka pystyvä todistetusti toimimaan Kokonaisketterän periaatteiden mukaan. Osa yrityksistä on erikoistunut toiminnan muutokseen ja osa tarjoaa maailmanluokan osaajia eri Kokonaisketterän osa-alueille kuten konseptointiin, arkkitehtuuriin ja ohjelmistokehitykseen. Kokonaisketterien kumppanien avulla saat käyttöösi osaamista, toimintatapoja ja avainhenkilöitä, joiden avulla saavutat tavoitteesi digitalisaation osalta.


Triari on Kokonaisketterän toimintamallin perustaja ja meillä on kokemusta Kokonaisketterän tuloksellisesta soveltamisesta monissa yrityksissä ja toimialoilla. Tarjoamme Kokonaisketterän toiminnan käytäntöön vientiä, ketterää arkkitehtuuria, konseptointia,  Scum mastereita ja projektipäälliköitä.

https://www.triari.fi/

Kohti maailmaa jossa kaikki projekti onnistuvat! Projektiyhdistyksen 4000 jäsenen ja yli 600 organisaation verkostossa projektiosaaminen kehittyy ja jalostuu. Kokemuksia ja ideoita vaihdetaan yhdistyksen tilaisuuksissa, tapaamisissa ja lehdissä. Kansainvälinen IPMA-sertifiointi todentaa maailmanluokan projektiosaamisen. Nyt myös mahdollista suorittaa Agile Leader sertifikaatti, joka tukee hyvin Kokonaisketterää toimintatapaa.

https://www.pry.fi/

Asiakkaanamme saat käyttöösi sovelluskehityksen huippuosaajat, joiden moniosaaminen, sitoutuminen ja palveluasenne vastaavat nykypäivän tuottavuuden ja luovuuden haasteeseen. Sinulla on myös oikeus päättää palvelun lopullinen hinta lopputulosten perusteella. Asiakaskokemus syntyy asiantuntijoidemme omilla kasvoilla.

https://www.luotocompany.fi/

Mtech Digital Solutions on innovatiivinen teknologiatoimittaja, joka on keskittynyt digitaalisten palveluiden ja liiketoiminnan kehittämiseen. Palveluitamme ja osaamisalueitamme ovat liiketoiminnan konsultointi ja kehittäminen, räätälöidyt ohjelmistoratkaisut, IT-palvelut (Mtech IT Care), ohjelmistorobotiikka ja koneoppiminen sekä elintarvikeketjun digitalisaatio.

www.mtech.fi

Vere on liiketoimintamuotoilija, joka yhdistää strategisen osaamisen, palvelumuotoilun ja teknologisen kyvykkyyden. Autamme yrityksia kasvussa ja kansainvälistymisessä.

www.vere.fi

Olemme erikoistuneet mobiilisovellusideoiden viemiseen konkretiaan  startupin nopeudella Usein aloitamme projektin jo fläpille hahmotellun idean sparraamisella. UX-suunnittelussa mottojamme ovat parhaiden käytäntöjen hyödyntäminen ja huolellisuus – käytettävyyshaasteita kun on  edullisempaa ratkaista prototyyppi- kuin koodausvaiheessa. Sovelluskehityksen toteutamme kustannustehokkaasti Xamarin- tai React Native -teknologioilla, ja pystymme tarjoamaan myös 24/7-ylläpidon.

https://kanvas.digital/